vineri, decembrie 12, 2008

Velvet sounds (3)



Aromabar - I Want To Thank You



Aromabar - Old School Lovin'



Aromabar - Searchin'

7 comentarii:

Mana spunea...

Uite că s-a făcut și week-end! Prințul a avut grijă să ne lase (frumos împachetate) niște melodii de catifea... Nu-i nimeni pe-aici, personalul a abandonat slujbele... Cine știe ce cratițe pântecoase or descânta acum doamnele din Aromabar... Ia să pun eu samovarul și să las totul pregătit pentru o seară liniștită...

Anonim spunea...

Sefu, ai facut concedieri in masa? Nu mai avem nici bucatareasa, nici chelnerita. Ah, acum s-a trecut la sistemul de autoservire. I want to thank you for that. :)
Sper ca profitul va fi mai mare astfel.

Un jurnalist spunea...

Nu mai am cu ce sa platesc personalul. Ai dreptate, Ana. Vin vremuri grele in care afacerea va da faliment. Din pacate, nimic bun nu va fi.

Anonim spunea...

:)))))))))))))
Cum sa dai faliment, Claudiu??!! Recesiune in spatiu virtual? Neeeee!!!! Nu prea cred! :)

Un jurnalist spunea...

N-am ce sa fac! E greu sa tin si afacerea asta. Abia mai am timp de serviciu.

Mana spunea...

Întotdeauna există soluții. O pauză de reglare a respirației e de înțeles (și e acceptată!). Toți, probabil, suntem extrem de ocupați și nu mai vedem linia orizontului. Dar asta nu înseamnă că trebuie să dezarmăm. Uite, mai e un pic și vine vacanța. Poate te întorci mai odihnit și cu alt tonus :)

Anonim spunea...

Lasa, sefu, ne-om descurca noi. S-o gasi careva sa puna la fiert apa, sa atate focul in soba cand s-o stinge. Ne descurcam noi cumva. Nu-ti face griji!

Powered By Blogger