duminică, iunie 01, 2008

Mi-au dat un SMS !

Ma trezesc sambata dupa-amiaza cu un sms:

Azi vrea la Primarie, maine la Presedintie - Nu votam Sorin Oprescu, omul lui Iliescu! De doua ori a incercat... Bucurestiul a votat: Mai bine ii sta in halat!

Semneaza: web2sms.ro

Ce sa inteleg? Or fi ai lui? Or fi ceilalti? Dar cum naiba au ajuns la mine? Asta nu e spam? Nu e ilegal ce fac tipii care se joaca in felul asta cu reteaua?

16 comentarii:

Anonim spunea...

Sigur că-s ăilalţi... noi nu călcăm pe lege... ;)
Acuma să aştept rezultatu' voturilor. După cât mi-s de norocos, iar vor număra ăilalţi. =))

Anonim spunea...

ŞuKăRiT: Frate, nu trebuia să-i trimiţi lui, vezi ce-a ieşit?...pleacă de la butoane! :))

blue

Un jurnalist spunea...

Deci e de la ceilalti? Cine poate sa inteleaga? Si cu Oprescu ce facem? Il lasam in turul doi sau il trimitem la spital. Adica inapoi la munca, vreau sa zic!

Anonim spunea...

Blue, de unde să ştiu măi frate că-l nimeresc taman pe el?! Numerele curgeau în ordine crescătoare, treaba mergea ca pe roate... Şi-uite cum ne-o prins! =))
Prinţe, dacă eram bucureştean (mulţam Domnului, nu-s!) mă duceam pe mâna celui mai elegant... Măcar o dată să aibă capitala un General cu care să poată ieşi în lume. ;)
P.S. Nu-i spun numele (nu calc pe lege, da?) că doar toţi ştiu ce prezentabil îi Cristi. :D

Un jurnalist spunea...

Il stiu si eu pe Cristi prezentabilul... Dar te referi la General sau la general? Cu stea in frunte sau cu stea pe piept?

Elisa spunea...

He he,eu am primit un telefon ,robotizat mesajul,fireste,de la Cancescu Aristotel.In primul moment am ramas perplex,dar mi-am revenit repede si l-am ascultat pana la capat.Tot ce pot sa spun e ca-mi pare rau ca nu mi-a spus ca-mi astupa gropile din drumuri si strange gunoaiele din orasul meu,ca m-ar fi convins lol....

Un jurnalist spunea...

Domnul Aristotel...dragut personaj...Ce nu face omul cu bani si media in buzunare pentru un vot? O data la patru ani ca dupa, uita iar...Dar, cine stie? Poate ca acum banii aia multi de la UE vor ajunge si pentru alegatorii care l-au pus in functie.

Ioana spunea...

Deja ma simt discriminata, mie de ce nu mi-au trimis iesemes? :))

Anonim spunea...

Evident, mă refeream la Generalul din fruntea celor şase ss...stele! De un alt fel de general, puşchea pe limbă, Alteţă! :D
@ Ioana, nu dispera! Ai o ţârucă de răbdare, mintenaş ajungem şi la nomberu' tău. ;)

Un jurnalist spunea...

Daca vrei, Ioana, ma pot oferi sa-ti trimit un sms. Ca asta sau altul...Asa se rezolva lucrurile, draga SuKaRiT!

Mana spunea...

Ne e ilegal. Se cumpară pachete masive de SMS și se utilizează bazele de date ale operatorilor de telefonie mobilă. Este un exemplu tipic de VAS (value added services), iar in vest e o practica destul de frecventa. Si in Romania s-au dezvoltat destul de multi integratori care si-au facut business-uri din asa ceva... Pana la urma, e un canal de comunicare cu targetul. Si este un canal extrem de sigur, ai certitudinea ca mesajul ajunge la utilizatorul final. Daca te vei uita la tine in contractul de abonament (pe care-l ai la unul dintre operatorii de telefonie mobila), probabil vei vedea ca exista o casuta bifata (sau nu) in care se specifica daca accepti mesaje comerciale, publicitare, informari etc.

Ioana spunea...

Poti sa-mi dai cate sms-uri vrei, da' n-ai facut contract/intelegere cu o companie de telefonie mobila. Ce bine ca-s pe cartela :P

maria spunea...

foarte misto. ai aflat de unde a venit?

Un jurnalist spunea...

Fetelor, am aflat doar ca il cheama web2sms! Evident ca este o adresa falsa. Mana, zice ceva de bulk. Asa zic si eu, ca s-a cumparat la gramada si s-a aruncat pe piata. Dar eu zic ca e ilegal. Pentru ca au acces fara acordul meu si al celorlalti la datele personale. Nu cred ca au trimis la intamplare...

Mana spunea...

Claudiu, ți-ai verificat contractul de abonament? Ce scrie acolo? Accepți/nu accepți comunicări comerciale/necomerciale? Pentru ce-ai optat?
Web2sms nu cred ca e o adresă falsă, poate fi numele unui serviciu. Si cred ca al naibii de comercial.

Un jurnalist spunea...

Mana, era pe telefonul de serviciu. Adica al unei companii. N-are importanta cine a trimis decat daca vrem ancheta. Si cine vrea asta? Dar faptul ca mi-a trimis doar mie si n-a ajuns si la alti colegi, ma pune pe ganduri...

Powered By Blogger