luni, iunie 30, 2008

Fiesta in Franta

Spuneam acum cateva zile ca Germania nu merita sa castige inca un titlu de campioana. Si mai spuneam ca dreptatea va triumfa. Asa a fost! Spania a readus placerea de a privi si ambitia de a castiga in fotbal. Si in mod cu totul neasteptat, la Strasbourg fiind, am descoperit ca romanii nu sunt diferiti de ceilalti europeni. Cel putin in materie de exuberanta stradala! Intr-o localitate linistita si amortita de birocratia sau provincialismul frantuzesc m-am trezit in plina fiesta. Ca si cum as fi transgresat intr-o alta lume, dupa meci, claxoanele, tipetele de bucurie, culorile galben - rosu au invadat strazile unui oras plecat la culcare.






Pozele mi-au fost puse la dispozitie de colegii de la Iasi Info. Pentru ca mi-am propus sa folosesc cat mai multe surse alternative pe blogul meu, iata inca un produs media pe care il ofer cititorilor fideli.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Asa,si?

Ioana spunea...

Sa vezi ce-a fost in Spania in noaptea aia! Bai in fantanile arteziene, claxoane, pusti facand pe toreadorii cu steagurile in mijlcul strazii, tipete cat cuprinde si mult ole, ole...

Anonim spunea...

nevoia de a verifica:)

Powered By Blogger