miercuri, august 20, 2008

Distractie la maxim

De azi pana vineri, cine n-are ce face si vrea sa se distreze, poate incerca un drum pana la Romexpo. Cel mai mare casino din Romania este la Bucuresti. 70 de firme din: Rusia, Japonia, Marea Britanie, Italia, Germania, Taiwan, Elvetia, Romania si altele vor aduce aproape tot ce este nou in industria divertismentului pentru adulti. Lipsesc, din pacate, americanii. Entertainment Arena Expo este si un loc de testare pentru jocuri mecanice, de noroc, jocuri video, console video, biliard, flippere. Marea atractie este Fantasy Arena cu tot ce-ti doresti in domeniul jocurilor de amusament, in special cele video si simulatoarele. Dar cine vrea sa riste fara sa piarda bani, poate incerca Extrem Arena. Iti poti exersa norocul la ruleta, jackpot, slotmachine.
Banuiesc ca nu stiati, dar avem si noi producatori de mese de poker electronic. Si, surprinzator, au mare succes, inclusiv pe afara. Iar ca premiera vom vedea si primele placi de joc multigame de productie 100% romaneasca, cu 3, 8 si 10 jocuri.
Expozitia este deschisa zilnic in perioada in perioada 20-21 August, intre
orele 10.00 - 17.00 si in ziua de 22 August, intre orele 10.00 - 15.00. Mare atentie: Intrarea persoanelor sub 18 ani este interzisa.


PS:Editia de anul trecut a fost doar un test pentru cea din 2008.

Niciun comentariu:

Powered By Blogger