sâmbătă, septembrie 27, 2008

Operatie de salvare

Ar putea fi un PRIETEN apropiat. Daca nu reusiti sa-l salvati din prima, l-ati pierdut!!! Restul e doar de antrenament. Un iepuras de plus...nimic mai mult.

12 comentarii:

Mana spunea...

10 mg enlightens... Înseamnă că l-am salvat? :P

Un jurnalist spunea...

Da. Din a cata incercare? Banuiesc ca ai ratat o data...

Mana spunea...

Nu cred că am mai jucat vreodată până acum jocuri pe calculator. Nu m-a pasionat. Ai să râzi, dar mi-a ieșit din prima. Și mi-a rămas și timp. O fi norocul începătorului, nu știu.

Un jurnalist spunea...

Nu te cred. Iarta-ma ca sunt sceptic dar e aproape imposibil, din prima. Nu ai de unde sa stii toate miscarile. Doar daca trisezi... Dar, in cazul extraordinar in care ai facut asta, ei bine, da, ai salvat un prieten apropiat.

Mana spunea...

Nu trebuie să știi. Trebuie să fii doar rațional. Și să nu uiți că timpul este limitat. E logic să aplici întâi șocuri electrice și nu să intri cu bisturiul...

Un jurnalist spunea...

Dar habar n-ai ce trebuie sa faci mai departe de electrosocuri. Descoperi step by step. . Asa ca, risti sa pierzi timpul ca sa intelegi problema. Si pana afli...a ajuns un ingeras.

Mana spunea...

Așa e, descoperi singur. Dar te ajută și el. Îți cam arată/spune ce trebuie să faci, care e next step. Până la urmă, totul se reduce la a lua niște decizii sub presiunea timpului (minutului? Chiar nu mai știu cât era), astfel încât să-ți atingi obiectivul: acela de a-l salva. Și să folosești informațiile esențiale care îți sunt puse la dispoziție.

Anonim spunea...

Nu-mi place jocul asta...nu sunt suficient de rapida si din cauza mea ursulica ajunge ingeras :(( Nu ma mai joc!!!

Un jurnalist spunea...

Lavinia. Nu dispera! Cu putina perseverenta vei reusi. Stiu ca e dureros. Dar tine minte, e doar un joc. In realitate, nu vei avea atatea sanse de salvare...

Diana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Diana spunea...

Am reusit din ...a patra incercare :(
Pai bine, dar in realitate am mai salvat pina acum prieteni apropiati! Ce sa mai cred ?! :)

Un jurnalist spunea...

Ce simpatica esti Diana! Sigur ca pana la urma reusesti. De fapt, acest joc are talcul urmator: oricat de drag ne este un om, daca nu-i stim problemele nu vom putea sa-l ajutam la timp. Daca ai fi stiut dinainte ce sa faci, operatia era usor de realizat...

Powered By Blogger