marți, noiembrie 25, 2008

Lumea vazuta de blonde

Stiu ca blondele sunt la fel ca oricare alta femeie. Si cu toate astea exista unele diferente... De exemplu, blonda din clip. Care se face de ras dar are un mare avantaj: este plina de noroc. Priviti-o pana la sfarsit si veti intelege de ce i se potriveste expresia: prost sa fii, noroc sa ai!



concurs de blonde

13 comentarii:

Anonim spunea...

Blonde, brunete, roscate…crezi ca conteaza? ( shh…cred ca cea din clip e vopsita).
Q: Ce au blodele si UFO’s in comun?
A : Tot timpul auzi de existenta lor, dar niciodata nu apuci sa le vezi (cele naturale100%)

Un jurnalist spunea...

Sunt de acord cu tine, Oxana. A fost doar o demonstratie pe viu ca ele exista...

starsgates spunea...

consursul era in sua?
Parca asa tin minte...

Un jurnalist spunea...

Da, Starsgates. Tara tuturor posibilitatilor. Si a blondelor platinate.

Anonim spunea...

Nu Patroane, mai e si tara obezilor...cu tot cu stratul de grasime depus pe neuron! ;)
Da' noi tot ii veneram! :)))))

Un jurnalist spunea...

Cica ii ajungem din urma la statistica asta. Obezii lor sunt ceva mai batrani dar noi cu tineretul obez de care dispunem venim puternic din urma. Dar la "blonde" (am pus ghilimele ca sa se inteleaga la ce ma refer) oricat ne-am chinui nu-i ajungem!

Anonim spunea...

Pentru o fata de 22 de ani, (chiar daca are lipsuri majore la geografie) Kelli Pickler (fata din clip) are deajunse lucruri cu care sa se mindreasca:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kellie_Pickler
As vrea sa vad si eu copii din Romania din familii destramate ca a ei sa ajunga asa departe. http://www.youtube.com/watch?v=h7M0fvReVWE&feature=channel
In privinta americanilor…. de la distanta e usor de judecat, dar va invit sa lucrati si sa traiti printre ei, ca sa-i cunoasteti mai bine. Eu am plecat din Romania, si stiu citi “destepti” exista si acolo…

Un jurnalist spunea...

Oxana, m-ai provocat ca sa zic asa. Nu trebuie sa ne enervam caci nu asta este intentia mea. Dar sa vedem despre cine vorbim. Eu nu sunt impresionat de cariera muzicala a fetei. Nici daca a avut o copilarie grea. Cunosc foarte multi copii care au ajuns valori. Nu vorbesc ca este foarte putin probabil sa gasesti o mediocritate atat de crasa in materie de cultura primara. Remarc ca a absolvit un liceu si ca in biografia ei pe wiki la loc de cinste este sectiunea gafelor. Daca a ramas celebra cu astea, sincer, cred ca-si merita soarta. Si sa nu uit. Marile ei realizari sunt mereu in aceeasi sfera: concursuri de miss si de cantat la amatori. Cam putin pentru o individa care nu stie daca Europa este tara sau continent, daca Ungaria provine de la hungry, daca franceza se vorbeste in Europa si ca un curcan este similar cu numele unei tari. Sa n-o deplangem. In rest, sunt de acord cu tine ca avem si noi desteptii nostri. Daca ai sti cate "blonde" se prostesc prin Romania si au succes...

Anonim spunea...

Nu ma enervez…. ma deranjeaza doar comentariile cu privire la o tara pe care nimeni nu o cunoaste cu adevarat. Stii cum am ajuns eu pe blog-urile romanesti? Vara trecuta am primit un email in care se vorbea de cum se comporta romanii in vacantele in strainatate (Grecia sau Turcia?). Era un blog entry si se dadea link-ul. Din blog in blog am ajuns aici la tine si la multi altii…

Un jurnalist spunea...

Te inteleg. Dar, fara sa am pretentia ca stiu in amanunt, cunosc destul de bine o parte a Americii. Am trait si eu doi ani pe acolo si am fost cam in jumatate din tara. Stiu cum se invata geografia acolo. Nu e un repros ci doar o constatare. Insa sunt de acord ca nu trebuie generalizat. Eu nu am intentionat asta! Poate s-a inteles gresit.

Anonim spunea...

O sa-ti scriu cum se invata pe aici...sau cum nu se invata :) Cu tristete constat ca si in Romania educatie s-a schimbat mult in rau. Mare pacat!!!

Un jurnalist spunea...

Bine. Astept sa-mi spui. Poate ca sunt schimbari pe care nu le cunosc.

Anonim spunea...

Cind ai timp poate scrii tu un entry despre educatia din Romania, si eu o sa-ti scriu cum e pe aici (cu bune si cu rele)

Powered By Blogger