joi, octombrie 16, 2008

Pregatiti de furtuna?

Se apropie furtuna! Deocamdata doar prin vorbe. Dar mai incolo, cand muzica si clipurile video vor fi taxate, daca le postam pe blogurile noastre, va fi una reala. Asadar, sa ne pregatim!



jerry ropero feat. cozi - the storm

19 comentarii:

Anonim spunea...

paM&MOla
50 ml campari
25 ml lamaie
1 lingurita vodca
150 ml suc de portocale rosii
2 cuburi de gheata
2 paie, o felie de portocala

sa vie furtuuuunnnnnnaaaaaaaaa! :)

starsgates spunea...

Ptr. că îmi place la nebunie pepenele galben şi ştiu că şi ţie meştere, mirosul de vanilie şi mentă hai să ne facem de cap dacă patronul nu e prin preajmă.:)))
Aşa că petrecereeeee!!!!!
Ingrediente:
2 pepeni galbeni- 1 kg. fiecare-
700g.pepene verde (lubenita),
70g.zahar
1 sticlă vin alb
1 praf de vanilie
cuburi de gheaţă.
1 manunchi de mentă verde;
Mod de preparare:
1. Din 1 kg. pepene galben si 300g. pepene verde (lubeniţă), cu lingura speciala de ingheţată, se fac buline, care se pun intr-un bol de sticlă.
2. Se turmixează pulpa de la 1 kg. pepene galben cu 400g. pepene verde, 70g. zahăr si un praf de vanilie. Se strecoara si compozitia rezultata se pune in bol peste buline. Se adauga frunze de menta fin tocate si se pune bolul in frigider pentru o ora.
3. Înainte de servire, se toarnă in bol 1 sticlă de vin alb si câteva cuburi de gheaţă.
Să ne mai răcorim năduful!

Anonim spunea...

Yessss! Petreceeerrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :)
http://www.trilulilu.ro/alinaaa_alysss/dc7eab8cbf0e2a :)))))

Oxana : cafeaua ta!

Diana spunea...

Stai ca i-o duc eu la masa :)

Diana spunea...

Faine retete, dar eu ma multumesc cu un vin rosu azi. Miine mai am un curs si s-a terminat saptamina unu! Au mai ramas doisprezece!!

starsgates spunea...

Crezi că mai rămâne ceva din aroma bar? Poate veni furtuna, noi i-o luăm înainte.:)))
http://www.trilulilu.ro/sely77/6c9e8b12ead952

starsgates spunea...

Ha, iar asta îmi place la nebunie!!!!!
http://www.trilulilu.ro/adeleene/8068e357eb4c85

starsgates spunea...

Eu nu prea aştept luna decembrie, căci urmează tezele unice ptr. puştimea mea, şi parcă poţi să ştii ce le mai trece prin cap celor de sus?

Un jurnalist spunea...

Sunt sigur ca la ora asta toata lumea doarme! Cu exceptia mea si a Oxanei! Cum ziceam, am lasat-o pe Manole sa se ocupe de Aromabar. Vad ca v-ati distrat bine in lipsa mea. Muzica, cocktail-uri care m-au pus in incurcatura si cafele. Sper ca ati facut curat pe mese! Furtuna n-a mai venit, dar vremea se va strica sigur zilele astea. Asa ca, aveti timp de petrecere in Aromabar! Cand va treziti aveti de la mine un espresso dublu. Cu sau fara frisca, doamnelor?

Mana spunea...

Hmmm... Ușile-s vraiște, nici țipenie de om pe-aici... dar cafeaua e gata făcută! Din păcate, s-a cam răcit... Un cuptor cu microunde, s-o încălzesc, oi găsi? Ia să scotocesc după zahăr brun și căpăcele de lapte... La cât de adormită sunt și la câte am de făcut azi, cred că mi-ar trebui un esspreso triplu!
Fetele au fost harnice și și-au făcut treaba. Au lăsat ordine și totul strălucește de curățenie. Dar cu scrumiera de pe tejghea ce-o fi? Of, of! O s-o spăl, deși săptămâna asta nu-s eu in charge cu treaba...
Așa... Cafeaua-i foarte bună, muzica-i relaxantă, băuturile par în regulă, toate-s la locul lor dar parcă mai lipsește ceva... Da, asta e: cam șchioapătă decorul! E clar! Trebuie redecorat!

Anonim spunea...

buna dimineata! cafeaua facuta de patron??
Starsgates, hmm...patronul ne-a facut cafeaua...ce zici, om fi prididit la el?
Cred ca popa ala o zis bine, ce-o zis! E clar, o scos din el tot!
Redecorare??? Yesss! Acum chiar ca am de lucru! Am antamat o echipa, uite eu zic sa facem cu tavanul plin de spoturi de leduri, care-si schimba culoarea, barul sa fie numai din teava de cupru si sticla, tonomatul in colt...dap, d-ala care schimba singur CD-urile..., astept idei, ca uite baietii tropaie de nerabdare! :))))

starsgates spunea...

Văleu, mă cam ia cu dureri de cap.
Noroc cu cafeaua, neagră şi tare să mă zgudie niţel.:)
Redecorare???

Anonim spunea...

ehehe, din temelie! :)))

Un jurnalist spunea...

Are omul putina treaba, si se trezeste ca nu mai intra in casa! Ce redecorare vreti doamnelor? Nu va place salonul? Atunci, Mana, treci la treaba! Astept propuneri. Si dupa, poti sa vii cu muncitorii si sa pui lacatul la usa cat se lucreaza. Manole, tu esti dirigentele de santier. Iti dau planurile si ai grija de executia lucrarilor. Iar Starsgates, poti sa te ocupi de platile catre furnizori. Eu ma duc cateva zile sa ma odihnesc in Hawaii. Bine?

starsgates spunea...

Nici o problemă şefu până sunt bani în contul furmei şi-mi dai mână liberă.:)))
Se rezolvă, stai liniştit sub umbreluţă.:)))

starsgates spunea...

Pardon, firmei. Hâc!!!

Un jurnalist spunea...

Vai de mine. Daca sunteti ametite de dimineata, nicio nadejde in voi! Bani sunt, dar platesc cu semnatura mea. Mana are doar dreptul sa angajeze cheltuielile dar numai cu acordul meu. Iar Manole, esti sef peste muncitori, nu cred ca ai nevoie de prea multi bani! Tu, insa, Starsgates ai o responsabilitate mare! Trebuie sa ma suni sa-mi trimiti OP-urile, sa-mi dai telefoane si toate celea. Va fi greu?

starsgates spunea...

Nu şefu, am antrenament, e floare la ureche!:)))

Anonim spunea...

Auzi, nu ti se pare ca eu vin cu ideile si tu ...le distribui...? Ca mie , cam da! Cum dracu, da' tot la cascheta am ajuns!
Io zic sa imparti asta cu redecorarea...una la blog , una la AromaBar! Ca sa stii ca-mi iau muncitorii si ma duc la vecinu', da? Ei, dracie! :))))))

Powered By Blogger